DUNKIN' WIJNEGEM

DUNKIN' WIJNEGEM Dunkin' Wijnegem

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 14 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Dunkin' Wijnegem. Meer weten? Ontdek meer

26 feb 2022 om 10:23 Alhoewel mijn bestelling niet helemaal correct was toch bedankt voor het extraatje dat erbij was en het heeft heerlijk gesmaakt, dank je wel
14 aug 2021 om 21:13 Slecht, heb niet alles gekregen wat ik besteld had. En de dingen die ik wel gekregen had was niet de juiste. Levering heeft langer dan een uur geduurd. Niet voor herhaling vatbaar.
20 jul 2021 om 22:21 Ik bestelde bij de donuts ook een coollatte maar die heb ik nooit gekregen de bezorger was op tijd en ik geef hem er helemaal niet de schuld voor maar Dunkin wel.
20 jul 2021 om 20:40 Verkeerde donut gekregen had een met milky ways besteld en kreeg met aardbeien. Drinken was helemaal omgevallen en donuts waren helemaal met ons drinken doorweekt
24 jun 2021 om 22:37 Telefoon gekregen na plaatsen van bestelling dat er 3 van de 9 donuts niet meer waren en of ze andere mochten geven in de plaats. Voor ons geen probleem, kan gebeuren. Maar bij aankomst waren er maar 2 van de gevraagde donuts en 7!!! andere. Niet ok!
6 apr 2021 om 17:07 Het was zo lekker en lekker genoten met de kids grapigge momenten mee gemaakt. Bedankt voor de snelste bezorging en lekkere donuts.
6 feb 2021 om 16:34 Door de hartvorm van de valentijnsdonuts zit er wat minder vulling in de donuts dan normaal. Voor de rest de gekende kwaliteit. Levering duurde iets langer dan aangegeven.
30 jan 2021 om 14:46 Koffie was niet lekker, te veel ijs Cinnamoon ook niet lekker